Today.ua

Луценко назвав головну проблему українців

Генпрокурор Юрій Луценко назвав головною проблемою українців корупцію і заздрість до успішних людей. Про це він заявив сьогодні, 12 листопада, на засіданні Ради регіонального розвитку в Києві.

"Найбільшою проблемою нашої країни я вважаю "жабу", яка задавила мільйони. І я зовсім не жартую. Я фактично не знаю жодної людини в країні - я зараз не про політиків - жодного спортсмена, ні одного журналіста, ні літератора, ні діяча будь-якої сфери, якому аплодують за його успіх...А успіхи є! Я знаю на Дніпропетровщині місто Покров, у якому молодий мер за 2 роки все місто перевів на альтернативні джерела енергії. Чому йому не аплодує вся країна? Чому він не гість усіх ефірів? Якої холери там роблять розенблати і, прости Господи, оптимісти, які все знають, але у владу йти не хочуть? Молодий хлопець просто пішов і зробив місто, як ляльку...", - заявив Луценко.

За словами генпрокурора, "кожен, хто успішний в нашій країні, піддається такому осуду, що вже нікому не хочеться розповідати про свої успіхи".

"Країна змінюється, але прославляють не тих, хто її змінює, а тих, хто все обпльовує і проклинає. Мені здається це великою проблемою" , - додав Луценко.

Раніше Юрій Луценко заявляв, що Україна практично програла інформаційну війну Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ