У Верховній Раді, яка розпочала роботу 29 серпня, в буфеті оновили меню. Журналістам вдалося дізнатися, чим же будуть годувати народних депутатів. Судячи по закупівлях, кухарі будуть балувати нардепів рибними делікатесами - лососем, фореллю, сьомгою, тигровими креветками, ікрою. На рибні вишукування пішло близько 400 тисяч гривень. Також для новоспечених парламентаріїв закупили багато фруктів. На цей раз, крім апельсинів, мандаринів і грейпфрутів, були закуплені авокадо, ківі, папайя та інші екзотичні фрукти. Виявляється, в їдальні Верховної Ради дуже люблять березовий сік. Цього разу його закупили усіх видів і на будь-який смак. На це пішло 63 тисячі бюджетних грошей.
[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="82095,82096,82097,82098,82099,82100,82101"]
Також стало відомо, що найдорожча страва — філе слабосоленої сьомги (100-грамова порція коштує близько 174 гривень). Самі бюджетні із салатів — з селери та моркви з кунжутом (21,55 грн). Борщ з яловичиною обійдеться нардепам у 45,67 грн за порцію. Котлета по-київськи — 46,49 грн, а чашечка ароматної кави — 20 гривень.
За словами журналіста Ельдара Сарахмана, нові депутати кажуть, що їжа в їдальні Верховної Ради не дуже смачна.