Today.ua

Ломаченко здивував ще одним екстремальним хобі: з'явилось відео

Василь Ломаченко, відомий український боксер та чемпіон світу в легкій вазі, подався в автоспорт. Днями Ломаченко спробував себе в дріфті на старенькому авто. Відповідне відео з'явилось на сторінці боксера в соцмережі Instagram.

На відео Ломаченко сидить в шоломі та спеціальному одязі за кермом "підбитого" спортивного авто. Оператор знімає дрифт Ломаченка на камеру, але наприкінці відео можна побачити, що машина явно зачепила гаджет. На тлі цього в коментарях активно жартують з приводу того, чи вижив оператор, та чи цілою залишилась камера.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

?

Публикация от LOMA (@lomachenkovasiliy)

Як відомо, Василь Ломаченко досить часто пробується в різноманітних видах спорту. Наприклад, він дуже любить хокей, баскетбол та рибалку.

Також нещодавно Today.ua писав про пристрасть Василя Ломаченко до мисливства. Спеціально заради цього хобі український боксер придбав у США Mercedes-Benz G63 AMG 6X6.

На відео, яке Ломаченко розмістив на своїй сторінці в соцмережі, він в камуфляжному одязі і з рушницею на плечі розповів, що придбав авто спеціально для полювання в США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ