Today.ua

Ломаченко більше не буде захищати чемпіонські пояси

Василь Ломаченко став франчайзинговим чемпіоном WBC, тому він більше не повинен проводити обов'язкові захисти титулів. Крім статусу франчайзингового чемпіона, український боксер володіє поясами WBO і WBA в легкій вазі.

Франчайзинговий чемпіон – це позначення бійця за специфічним критерієм – легендарного чемпіона декількох вагових категорій. Крім Ломаченка, цим статусом володіє Сауль Альварес.

"Існують певні бійці, у яких репутація тих, хто боксує з найсильнішими і найкращими хлопцями. Це елітні бійці. Обтяжувати їх безглуздими обов'язковими захистами, я думаю, недобре для спорту", - сказав промоутер українця Боб Арум.

"Тепер йому (Ломаченко. - Авт.) не треба битися в обов'язкових захистах. Коли він бився з Люком Кемпбеллом за вакантний титул – це був хороший, конкурентний, цікавий бій, тому що Люк Кемпбелл – чудовий боєць. Такі бійці, як Сауль Альварес і Василь Ломаченко заслуговують цю приставку, тому що вони борються тільки з кращими", – резюмував промоутер.

Нагадаємо, що Василь Ломаченко захоплюється полюванням. До цього заняття він підходить дуже уважно і наполегливо, а тому спеціально для свого хобі він придбав Mercedes-Benz G63 AMG 6X6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ