Today.ua

Лоліта Мілявська жила з коханцем цілий рік: спливли нові факти про розлучення співачки

Колишній коханець Лоліти розповів інтимні подробиці його особистого життя з Мілявською. Співак Данко (Олександр Фадєєв) різко висловився на адресу Дмитра Іванова та розповів всю правду про їхні стосунки.

Фадєєв розговорився і розповів, що зі співачкою вони прожили більше року і коли вона вийшла заміж за Іванова, йому було дуже боляче. Тим більше одруження сталося як раз в день народження співака.

"Десять років тому, коли відбулося їх шикарне весілля, мені було не все одно. Мені було дуже боляче", - заявив він.

Олександр Фадєєв також висловився, що Іванов взагалі не любив Лоліту і одружився з нею тільки з розрахунку. Дмитро, за його словами, чекав, що Лоліта "кудись подінеться", а він отримає спадщину. Цей шлюб був хитро продуманим і був заздалегідь приречений на провал. Також Фадєєв додав, що сам при будь-якій можливості втік би від Лоліти, так як з нею не легко жити, адже у неї дуже важкий характер.

"Я рік з нею прожив і звалив би зараз, тільки п'яти виблискували".

Колишнього чоловіка Іванова Лоліта Мілявська вигнала з дому, коли дізналася, що протягом останніх років він їй зраджував з коханкою. Співачка вручила йому конверт зі значною сумою грошей і виставила за поріг.

Раніше ми повідомляли про те, що російська співачка Лоліта Мілявська показала яскраве відео з голими чоловіками. Зірка продемонструвала свої танці на пілоні в оточенні танцюючої молоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ