Today.ua

Лоліта Мілявська показала себе без макіяжу: “Вуха як у Чебурашки...“

Лоліта Мілявська ніколи не комплексувала з приводу своєї зовнішності і зайвих кілограмів. Вона все частіше з'являється на сторінках в соцмережах без макіяжу. З одного боку шанувальникам артистки приємно бачити її в такому вигляді, але багато хто вважає, що Лоліта сильно постаріла, і не обов'язково це всім демонструвати. Підписники жорстко розкритикували останнє фото артистки в Instagram, на якому вона позує в масивних сережках і з мінімумом макіяжу.

Лоліта зазначила, що в такому вигляді вона вирішила "вигуляти" нові сережки. Так як на карантині виходити особливо нікуди, то артистка, за її словами, піде у такому вигляді викидати сміття. Озброївшись сміттєвим пакетом, Лоліта записала відео, яким розвеселила всіх шанувальників.

"Це коли коханий дарує те, що тобі сподобалося, а до карантину ти не могла це надіти. Зате зараз з мішком сміття це виглядає просто вогонь! Пішла виносити сміття, буду показувати це сміттєвому контейнеру", - розповіла співачка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Як багато всього зараз можна показати: сходовій клітці, ліфта, сміттєвого контейнера✌️? Не відпускайте настрій ?❤️

Публікація від Лоліта Мілявська (@lolitamilyavskaya)

У коментарях до відео користувачі оцінили почуття гумору артистки, але багато хто почав писати, що Лоліта виглядає м'яко кажучи "не дуже".

"Ну просто бабуся", "Як вуха у Чебурашки!", "Ммм, Гучи?))", "Ой які сережки красиві!!! ?Для виходів у світ - приголомшливі! Ще трохи посидимо - і червону доріжку до контейнера", - прокоментували підписники.

Раніше повідомлялося, що екс-чоловік Лоліти після розлучення вже знайшов щастя в новій сім'ї, з якою проводить час на карантині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ