Today.ua

Лободу застукали з молодим коханцем

Популярна українська співачка Світлана Лобода, яку викрили в плагіаті образів кліпу Instadrama, вирушила відпочивати в Дубай. Про це Лобода повідомила в Instagram, показавши відео зі старшою дочкою Євою. А ввечері Світлану Лободу застукали в обіймах молодого коханця.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

после событий в октябре 2018 я дала себе слово отдыхать с моими девочками чаще ...мы так счастливы вместе ❤️всем добра?‍♀️

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

Російські ЗМІ стверджують, що співачку Лободу і молоду людину пов'язують романтичні стосунки. Нібито закохані провели весело час в нічному клубі, вони запально танцювали і цілувалися.

Хто цей молодик, поки не відомо. Однак, зрозуміло, що це точно не Тілль Ліндеманн, якого називають батьком молодшої дочки Лободи Тільди.

Раніше Today.ua писали про те, що українська телеведуча Леся Нікітюк, яка нещодавно розлучилася зі своїм хлопцем, опублікувала на сторінці в Instagram фото, де вона позує у номері готелю з букетом троянд. Зірка одягнута у вечірню сукню з відкритими плечима, а на її безіменному пальці шанувальники помітили обручку.

Також нагадаємо, що Олег Винник заінтригував фото з українською акторкою, яка стала учасницею його нового кліпу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ