Today.ua

Лобода звинуватила ведучу “Орла і Решки“ у брехні

Українська співачка Світлана Лобода розкритикувала популярну телеведучу Жанну Бадоєву, яка нібито привласнила собі створення тревел-шоу "Орел і Решка". Співачка опублікувала  в Instagram відеозвернення свого продюсера та справжнього автора "Орла і Решки" Нателли Крапівіної, яка звинувачує Бадоєву у брехні.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Как жаль, что в погоне за славой люди, своими поступками, теряют себя... #ЖаннаВрунишка ??‍♀. . . #Repost @natellakrapivina я презираю ложь в любых ее проявлениях. и глупость, произнесенную торжественным тоном. я прокомментировала это ради моих ребят @synelnykov_yevgen @synelnykova и ради всей нашей семьи #teenspiritstudio #орелирешка @orelireshka_official ссылка на полное видео в шапке профиля.

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

"Особисто мені взагалі все одно, хто, коли і де заявляє, що він автор і "батько" "Орла і Решки", але прикро за команду. Зараз мої юристи пропонують подати позови про захист честі, гідності, репутації і добитися спростування недостовірної інформації. Але я сподіваюся, що Жанна сама усвідомлює свою неправоту і публічно вибачиться перед усіма. Бажаю їй успіхів, щоб їй більше ніколи не доводилося присвоювати собі чужі заслуги", – пояснила Нателла.

Напередодні Жанні Бадоєва у телепрограмі "Вечірній Ургант" назвала себе одним із авторів шоу, зазначивши, що нібито саме вона створила формат тревел-проекту. Така заява вивела із себе продюсера Нателлу Крапівіну, яка гостро відреагувала на слова телеведучої.

https://youtu.be/Gc_oh2qjqCQ

Після скандалу, який виник у мережі, Бадоєва відповіла на претензії у свою адресу.

"Програма народилася в 2010 році, у її витоків стояла команда: Женя і Олена Синельникові, сценарист Катя Турова, яка придумала підкидати монетку, я, продюсер Нателла Крапівіна, яка нас фінансувала і якій належать права на це шоу. Я зовсім не перетягую ковдру на себе, але і не готова з якоїсь причини відсторонитися від "Орла і Решки" настільки, щоб сказати, що не брала участі в створенні програми! Я була членом цієї команди", – сказала Жанна.

Нагадаємо, 17 лютого,на російському телебаченні відбулася прем’єра нового тревел-шоу за участю відомої української телеведучої Жанни Бадоєвої.

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода випустила новий кліп на пісню Instadrama.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ