Today.ua

Lifecell запустив рекордно дешевий тариф

Lifecell є одним з найпопулярніших в Україні мобільних операторів. Абоненти обирають послуги від Lifecell завдяки якісному зв'язку за невеликі кошти. При цьому мобільний оператор регулярно запускає нові тарифні плани, які радують абонентів все більш вигідними пропозиціями.

Так, нещодавно з'явився тарифний план "Залізна двадцятка" від Lifecell . Він обходиться в практично символічну суму грошей - всього 20 гривень за один місяць використання.

Таким тарифом абонентам пропонується 10 ГБ мобільного інтернету на максимальній швидкості в мережах 2G, 3G і 4G LTE, причому досягати вона може значення в 40 Мбіт/с, а в майбутньому вона може стати ще більшою, коли в Україні нарешті запустять мережу 5G. А для користування такими сервісами як Facebook, Instagram і Twitter для користувачів "Залізної двадцятки" діє повний безліміт, тобто не витрачається основний пакет інтернет-трафіку.

Крім 10 гігабайт інтернету, абоненти Lifecell також отримують 100 хвилин дзвінків на будь-які українські номери, в тому числі навіть на міські. Всередині мережі при цьому діє повний безліміт.

Нагадаємо, раніше Vodafone запропонував абонентам новий вигідний тариф за 75 грн на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ