Today.ua

Ліниві голубці нашвидкуруч: рецепт смачного і ситного обіду

Голубці - одна з традиційних страв національної української кухні, яку кожна господиня готує по-своєму. Однак, приготування займає чимало часу. Для тих, кому ніколи годинами возитися на кухні, а порадувати своїх близьких дуже хочеться, є безпрограшний варіант - ліниві голубці. Представляємо до вашої уваги рецепт, який можете взяти собі на замітку, щоб порадувати близьких і коханих.

Рецепт лінивих голубців

Інгредієнти:

  1. Для початку дрібно нарежте цибулю і натріть на тертці моркву. Обсмажте овочі на сковорідці до напівготовності.
  2. Подрібніть капусту на тертці і додайте до цибулі і моркви. Тушкуйте 30 хвилин, після чого додайте в сковороду півсклянки води і спеції.
  3. Зваріть рис. Змішайте м'ясний фарш з яйцем, рисом і тушкованими овочами. Фарш посоліть і поперчіть.
  4. Тепер можете формувати голубці. Готові голубчики викладаємо на розігріту сковорідку і обсмажуємо на сильному вогні до рум'яної скоринки.
  5. Робимо соус. Для цього змішуємо сметану з подрібненими томатами. Заливаємо цією сумішшю голубці.
  6. Ставимо наші голубці в духовку на 40 хв при температурі 180 градусів.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачний домашній майонез для салатів та інших страв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ