Today.ua

Lifecell запустив унікальну послугу всього за 30 гривень в місяць

Lifecell напередодні новорічних свят запустив нову послугу для всіх українців, включаючи своїх потенційних абонентів. Мобільний оператор надає можливість безлімітно користуватися соціальними мережами і мессенджерами, серед яких Instagram, Facebook, Twitter, Viber, Telegrame, WhatsApp і Skype. І все це в рамках послуги "Online спілкування".

Користуючись соціальними мережами, абонентам Lifecell не варто турбуватися, що закінчиться трафік. Вартість такої послуги всього 30 гривень за 4 тижні. Це відмінний спосіб заощадити на платі за інтернет, при цьому знаючи, що надані послуги будуть якісними. Вирушаючи кудись у поїздку, ви завжди матимете доступ до Інтернету.

Обсяг інтернет-трафіку надається згідно з пакетами послуг Basic або Premium, який абонент обирає самостійно. Підключитися до послуги "Online спілкування" можна за коротким номером *244#.

У тому випадку, якщо в пакеті послуг вашого тарифу від Lifecell передбачений безлімітний трафік на соцмережі, то при користуванні послугою «Online спілкування Basic», плата стягується лише за використання месенджерів (Viber, Telegram, Skype, WhatsApp). Якщо ви переходите на ресурси, що не належать до вищезгаданих додатків, плата за трафік буде стягуватися згідно з умовами вашого тарифного плану.

Раніше повідомлялося, що Lifecell запустив нову послугу "Віртуальний номер BiP", за допомогою якої можна придбати та користуватися українським номером телефону без SIM-карти за допомогою месенджера BiP в будь-якій точці світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ