Today.ua

Lifecell запустив бюджетний тариф за 20 гривень

Lifecell, найбільший мобільний оператор в Україні, час від часу змінює цінову політику, намагаючись задовільнити усіх своїх абонентів і "задавити" головних конкурентів. Щоб виділитися на цей раз, оператор запустив доступний тарифний план всього за 20 гривень на місяць, який пропонує акційні умови обслуговування абонентів.

В абонентську плату тарифного плану "Залізна двадцятка" включено 10 ГБ мобільного інтернету швидкістю до 300 Мбіт/с. Також клієнт Lifecell, який обере цей тариф, буде отримувати щомісяця 100 хвилин дзвінків на всі українські номери, в тому числі і міські. Повний безліміт буде надаватися на голосовий зв'язок з іншими користувачами Lifecell. Вартість смс-повідомлення становитиме 25 копійок.

Ще одним приємним бонусом виявиться те, що для популярних серед українців сервісів Facebook, Instagram і Twitter мобільний оператор пропонує в новому тарифі необмежений мобільний інтернет-трафік.

Пакет послуг від Lifecell вартістю 20 гривень в місяць буде доступний в таких містах:

На Заході: Чернівці, Калуш, Кам'янець-Подільський, Тернопіль, Ужгород, Мукачево і Рівне.

На Півдні: Нова Каховка, Кропивницький, Олександрія (Кіровоградська обл.), Світловодськ, Первомайськ (Миколаївська обл.), Мелітополь, Бердянськ та Енергодар.

На Сході: Нікополь, Павлоград, Краматорськ, Слов'янськ, Бахмут, Сєвєродонецьк, Мирноград, Покровськ, Лозова (Харківська обл.), Ізюм, Лисичанськ, Рубіжне, Кременчук, Суми, Конотоп, Шостка та Лубни.

Раніше повідомлялося, що Lifecell зібрав кілька безлімітів в одному вигідному тарифі, вартість якого складає всього 60 гривень за чотири тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ