Today.ua

Lifecell закриває популярні тарифні плани: що потрібно знати

Lifecell, найбільший мобільний оператор в Україні, прийняв рішення закрити ряд популярних серед українців тарифів. На сайті оператора сказано, що з 20 листопада припиняють свою дію наступні тарифні плани: "Хайп 2018", "Хайп 2019",
"3G Смарт 69", "Ощадний", "Дзвінки всім", пакет послуг S тарифного плану "Абсолютна Свобода" і пакет послуг S у тарифному плані "Смартфон 2018".

Крім того, Lifecell повідомив про зміну умов користування деякими тарифними планами. З 20 листопада абоненти тарифів "Шалений день", "Пільговий", "Особливий Розмова", "Божевільний рік" та "Ґига Майнінг" повинні будуть перейти на інші тарифні плани з новими умовами.

У прес-службі мобільного оператора зазначили, що після закриття тарифу "Дзвінки всім" і пакету послуг S тарифного плану "Абсолютна Свобода" стартові пакети "Дзвінки всім" і "Абсолютна Свобода" будуть активуватися з тарифом "Лайфхак". За їх активацію абоненту як і раніше будуть нараховуватися 150 бонусів.

Всі інші тарифи Lifecell будуть діяти на умовах універсального стартового пакету.

З 4 грудня закриється ще кілька тарифів: «Шейкер», «life:) communicator»,«Хайп Дисконт», пакет послуг М тарифного плану «Смартфон 2018», пакети послуг S і M тарифного плану «3G Смартфон», пакет послуг S тарифного плану «3G Смартфон», пакети послуг S і M тарифного плану «Все включено», пакети послуг «3G Роутер 3 GB, 3G Роутер 8 GB, 3G Роутер 20 GB», «Смартфон 119».

Про необхідність перейти на новий тариф абоненти Lifecell дізнаються по телефону. Вони отримають персональне SMS-повідомлення з докладною інструкцією в терміни, передбачені українським законодавством. Включно до 31 січня 2020 р. зазначені абоненти зможуть самостійно вибрати і безкоштовно перейти на доступний і вигідний для них тариф.

Раніше повідомлялося, що Lifecell запустив бюджетний тариф вартістю 60 гривень в місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ