Today.ua

Lifecell в Україні став заручником міжнародного конфлікту

Lifecell, найбільший мобільний оператор в Україні, потрапив в неприємний інцидент, який сміливо можна назвати актом вандалізму. У селах Загальці і Пісківка Київської області невідомі знищили дві вишки оператора зв'язку Lifecell в знак солідарності з Курдистаном. Зловмисники зробили це у відповідь на військову операцію Туреччини в Сирії.

На Telegram-канал "Боєць Анархіст" опубліковано відео, в якому сказано, що "осередок революційної солідарності провів операцію на підтримку Рожави (самопроголошеного утворення на півночі Сирії - Ред.)". На відео видно, як невідомий підпалює вишки, після чого на фоні грає одна з курдських пісень.

Як відомо, Lifecell повністю належить компанії Turkcell, найбільшому мобільному оператору Туреччини. Turkcell, як великий корпоративний платник податків, виступає непрямим спонсором агресії режиму президента Туреччини Ердогана.

Перебоїв зі зв'язком напад на вишку не викликав, проте це завдало фінансовий збиток компанії. Представники Lifecell написали заяву в поліцію щодо здійснення акту вандалізму.

Раніше повідомлялося, які переваги для абонентів має особистий кабінет Lifecell.

Також стало відомо, що з 20 листопада Lifecell закриває ряд популярних серед українців тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ