Today.ua

Lifecell розповів, як управляти своєю сім-картою онлайн

Lifecell, найбільший мобільний оператор в Україні, дбає про якісний сервіс для своїх абонентів, надаючи їм можливість керувати своїм номером, тарифами і бонусами. Для цього оператор створив окремий додаток - особистий кабінет Lifecell.

Щоб отримати доступ до всієї інформації щодо свого тарифного плану та мати можливість стежити за балансом на мобільному, абоненту необхідно спершу зареєструватися на сторінці my.lifecell.ua. Після цього запитати у системи "СуперПароль", який прийде у вигляді смс на ваш мобільний після того, як ви відправите текст PAROL на короткий номер "123", або скористаєтеся кодом *123*779#. Тепер доступ до особистого кабінету для вас буде відкритим.

В особистому кабінеті не можна змінити або налаштувати тарифний план. Тут абоненти Lifecell мають можливість подивитися решту безкоштовних хвилин за тарифом, скільки залишилося мегабайт інтернету, дату наступного платежу тощо.

У тих випадках, коли відвідувати особистий кабінет не зовсім зручно, а потрібно дізнатися якусь інформацію, зробити це можна за допомогою USSD-кодів Lifecell.

Зателефонувавши за номером *161# можна перевірити свій особистий номер телефону та тарифний план. Перевірка балансу або налаштування меллоринга відбувається за номером *111#. Додаткову інформацію щодо свого номера (скільки безкоштовних хвилин залишилося, мегабайт інтернету, смс-повідомлень) можна отримати, набравши *121#.

Раніше повідомлялося, що з 20 листопада Lifecell закриває ряд популярних серед українців тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ