Today.ua

lifecell оновив послугу заміни SIM-карти: усі подробиці

Оператор мобільного зв'язку lifecell запустив послугу "Комфортна заміна SIM", яка дозволяє безпечно замінити SIM на USIM за допомогою нового стартового пакета. Тепер абоненти при заміні SIM-карти зможуть зберегти поточний номер і тарифний план з термінами їх дії, а також наявні кошти на основному і бонусному рахунках, підключені послуги та акції. Про це повідомляється на сайті lifecell.

Наголошується, що для заміни карти від абонентів потрібно:

  1. Придбати новий стартовий пакет lifecell з відміткою 4.5 G в будь-якій точці продажу або замовити його доставку онлайн;
  2. На смартфоні з поточної активної SIM-картою набрати комбінацію
    *393*ХХХХХХХХХХХХХ* ZZZZZZZZ*YYYYYYYY#, де:
    • ХХХХХХХХХХХХХ — серійний номер стартового пакета;
    • ZZZZZZZZ - PUK1 поточної SIM-карти;
    • YYYYYYYY - PUK1 SIM-карти нового стартового пакета.
  3. Через 60 хвилин на смартфоні з поточної активної SIM-картою набрати комбінацію
    * 393 # і підтвердити заміну;
  4. Встановити нову SIM-карту в смартфон після автоматичного відключення поточної SIM - карти.

Абонент оплачує тільки вартість стартового пакета, при цьому при купівлі стартового пакету за 150 грн після заміни SIM-карти на бонусний рахунок абонента нараховується 100 грн.

Нагадуємо, lifecell блокує дзвінки з фіксованих номерів "Укртелекому" на номери своїх колишніх абонентів, які покинули оператора в рамках послуги перенесення номера MNP.

Раніше повідомлялося, що lifecell спільно з компанією UAPAY запустили чат-бот для здійснення фінансових операцій в месенджері BiP. Нова послуга тепер доступна на всіх пристроях Android і iOS.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ