Today.ua

Лідер неоконсервативної політичної сили подав документи до ЦВК

Лідер першої в Україні неоконсервативної політичної сили "РУХ +380", політик Роман Безсмертний має намір балотуватися на пост президента України.

Стало відомо, що сьогодні, 30 січня, Роман Безсмертний подав документи до Центральної виборчої комісії (ЦВК) про реєстрацію кандидатом на пост президента України.

Відзначається. що Безсмертний особисто подав заяву про висунення у порядку самовисування.

Роман Петрович поставив перед собою і однодумцями амбітне завдання - побудувати нову партію і відродити в Україні політику як мистецтво управління державою.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції знайшло помилки у всіх поданих раніше деклараціях кандидатів у президенти.

Цього року декларації кандидатів перевіряються вперше. Найпоширенішими помилками є неточності в зазначенні кадастрових номерів нерухомості і номерів транспортних засобів. Також кандидати часто не вказують, що є власниками акцій компаній, що ліквідуються, або кінцевими бенефіціарами підприємств.

Помилки і неточності, виявлені в декларації, підлягають виправленню і не є підставою для відмови у реєстрації кандидата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ