Today.ua

Леся Нікітюк показала стрункі ноги в міні-сукні

Українська телеведуча шоу "Хто проти блондинок?" Леся Нікітюк поділилася на своїй сторінці в Instagram ефектною фотографією, на якій засвітила свої стрункі ніжки у стильній міні-сукні з оригінальним драпіруванням. Свій образ Леся доповнила босоніжками із закритим носком і прозорими вставками на невеликих підборах. В якості аксесуарів вона обрала трендову сумочку з широким прозорим ременем від Fendi. У такому вигляді зірка позувала на терасі столичного нічного клубу Avalon.

Дівчина позує на фоні весняного заходу сонця  і урбаністичних пейзажів висоток у центрі міста. Численні шанувальники Лесі Нікітюк почали засипати її компліментами, розхвалюючи зовнішній вигляд свого кумира.

"Ох, ці ногиии! Заздрю! По-доброму", "Лесю, ну дуже гарна!", "Неймовірна красуня!", "Ноги нескінченні!", "Яка гарна фігура, вся сексуальна", "Лесичка, шикарна фігура, ніжки, просто вау", "Ти класна!", "З кожним фото - краса в геометричній прогресії", "Богиня, ніжки супер!", "З ногами і гумором все в поряде!", - написали фоловери.

Напередодні в інтерв'ю Маші Єфросиніній телеведуча розповіла про свої стосунки з колегою по проекту "Хто зверху?" Сергієм Притулою. Леся Нікітюк зізналася, що вони з Притулою тепер сусіди, бо ведучий з сім'єю нещодавно переїхала в район, де вона живе.

https://youtu.be/hzsywK04FGw

Today.ua повідомляв, що Леся Нікітюк подарувала одній зі своїх прихильниць автомобіль KIA Sportage, на якому ведуча їздила останніх два роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ