Today.ua

Леся Нікітюк підкорила фото в спокусливому вбранні

Українська телеведуча шоу "Хто проти блондинок?" Леся Нікітюк поділилася на своїй сторінці в Instagram новим знімком в елегантному і дуже спокусливому вбранні. Зірка позує в чорній облягаючій сукні, яка вдало підкреслює її струнку фігуру і довгі ноги. Фото було зроблено в Іспанії, де ведуча нещодавно відпочивала.

Шанувальники Лесі Нікітюк залишилися в захваті від нового амплуа свого кумира. У коментарях до публікації вони почали засипати її компліментами. Підписники почали порівнювати Лесю з визнаними світовими легендами: Софі Лорен, Гретою Гарбо і навіть з героїнею популярного жіночого серіалу «Секс у великому місті» — Самантою.

"Неймовірно красива", "Красуня", "Дуже гарно", "О Боже, яка діва", "Дуже гарне фото", "Елегантно", "Шикарна жінка", "Красива леді", "Софі Лорен відпочиває", "Як голлівудська актриса", "Дуже виразне, гарне фото....прямо таки господиня мідної гори", - написали коментатори.

Раніше Леся Нікітюк відвідала показ українського бренду Millanova у Барселоні. Для заходу вона обрала для себе досить екстравагантне вбрання — чорну блузку з одним відкритим плечем і практично прозорі брюки. Фанати зірки вважають, що такий образ Лесі є досить зухвалим, але вони оцінили її експеримент зі стилем.

Today.ua повідомляв, що Леся Нікітюк оголосила в Instagram про розіграші свого автомобіля KIA Sportage. Щоб стати учасником розіграшу, необхідно виконати одну умову – підписатися на 93 профілі в Instagram. Переможець зіркового кросовера буде оголошено 8 травня у прямому ефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ