Today.ua

Леді Гага прокоментувала чутки про роман з Бредлі Купером

Після отримання премії "Оскар" за саундтрек до фільму "Зірка народилася" співачку Леді Гагу запідозрили в романі із колегою по знімальному майданчику Бредлі Купером. Після їх спільної появи на церемонії вручення премії громадськість припустила, що акторів пов'язує щось більше, ніж робота.

В інтерв'ю після "Оскара" Леді Гага зізналася, що люди побачили саме те, що вони з Бредлі хотіли: "Люди побачили любов, і, вгадайте, що? Це те, що ми хотіли, щоб ви побачили".

При цьому Гага зазначила, що її взаємини з Купером такі ж, як з Тоні Беннеттом, з яким вона працювала кілька років і часто обіймала його під час виступів.

"Я - артистка, і я вважаю, що ми з Бредлі виконали чудову роботу...обдурили вас!", - сказала Гага.

У фільмі "Зірка народилася", за який Гага отримала "Оскар", вона зіграла роль співачки Еллі, а Бредлі Купер - роль кантрі-музиканта Джексона Майна. За сюжетом, боязка Еллі закохується у музиканта і разом зі своїм бойфрендом підкорює сцену. Цей бурхливий роман змінює їх життя, зіштовхуючи з новими труднощами і проблемами.

Саундтрек Shallow до фільму "Зірка народилася" був удостоєний премії "Золотий глобус" в номінації "За найкращу пісню", а також нагороди "Греммі" в номінаціях "Найкраще поп-виконання дуетом або групою" і "Найкраща пісня, написана для візуального представлення".

"Це пісня про кохання. "Зірка народилася" — це любовна історія. Бредлі виступив режисером і автором всіх музичних сцен, в тому числі. Я знала, що у нього було бачення того, як це має виглядати. Для нас обох зв'язок був дуже важливим. Коли ви співаєте пісню про кохання, ви хочете, щоб люди це відчули", - розповіла співачка.

https://youtu.be/bo_efYhYU2A

Раніше повідомлялося, що під час церемонії "Оскар" Леді Гага помирилася з 60-річною королевою поп-сцени Мадонною, з якою ворогувала протягом останніх восьми років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ