Today.ua

Ледачий “Наполеон“: покроковий рецепт десерту з трьох інгредієнтів

Торт "Наполеон" - дуже популярний десерт серед українців. Однак приготувати його за класичним рецептом під силу далеко не кожній господині, тому пропонуємо "взяти на озброєння" спрощений варіант торту.

Вам знадобляться всього три інгредієнта:

Якщо у вас заморожене тісто, то його потрібно повністю розморозити, контролюючи, щоб воно не завітрилось і не покрилося скоринкою.

Викладіть тісто на дошку і наріжте на стрічки шириною приблизно 1-1,5 см. Смужки тіста викладіть на деко з пергаментом і випікайте в духовці при 220 температурі градусів приблизно 15 хвилин.

Для приготування крему холодні вершки збийте, але не надто довго і не на великій швидкості.

Як тільки вершки вже почали тримати форму, поступово додавайте згущене молоко. Міксер весь час тримайте на мінімальних обертах. Наприкінці ви маєте отримати не густий, але гладкий і однорідний крем.

Візьміть форму для запікання, на дно викладіть харчову плівку, налийте трохи крему і розрівняйте його. Після цього викладіть палички і знову зверху налийте крем, розподіляючи по всій поверхні паличок.

Крем лийте щедро і виконуйте ці маніпуляції до тих пір, поки дозволяє форма і інгредієнти. Останнім повинен бути шар крему. Накрийте десерт харчовою плівкою, придавіть рукою, щоб крем добре розійшовся, і приберіть в холодильник на 12 годин.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати морквяний торт без випічки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ