Today.ua

Київстар змінив умови популярної послуги

Один із найбільших українських операторів мобільного зв'язку Київстар ввів нові правила для користувачів додатка "Київстар Футбол". З 1 липня абоненти оператора зможуть дивитися футбольні матчі у прямому ефірі на каналах «Футбол 1» і «Футбол 2», а також читати новини і цікаву інформацію про футбольні клуби, матчі українського чемпіонату, національних чемпіонатів інших країн і багато іншого. Завантажити додаток на смартфон можна через Play Market та App Store. Про це повідомляється на сайті Kyivstar.

Зазначається, що трафік в додатку "Київстар Футбол" не тарифікується, тобто абоненти отримують безлімітний доступ до каналів "Футбол 1" і "Футбол 2". Такі зміни пов'язані з переглядом вартості контента для українських контент-провайдерів правовласниками – телеканалами «Футбол 1» і «Футбол 2».

Вартість користування послугою для абонентів передплаченого зв'язку становитиме 23 грн/7 днів; для абонентів контрактної форми обслуговування – 89 грн/місяць (списання одноразово всією сумою першого числа наступного календарного місяця після користування послугою). При користуванні послугою неповний місяць – оплата буде відбуватися пропорційно кількості днів користування у відповідному календарному місяці.

Нагадуємо, з 20 червня Kyivstar запустив новий тарифний план "Київстар. Всі разом. Комфорт". В одному пакеті абонентам пропонуються послуги мобільного зв'язку, «Домашній Інтернет» і «Домашнє ТВ» за 250 грн в місяць.

Раніше повідомлялося, що при покупці смартфона Samsung А-серії у фірмових магазинах Kyivstar, абонентам повертають на мобільний рахунок у вигляді бонусів від 12 до 15% від суми покупки. Акція триватиме до 31 липня 2019 року включно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ