Today.ua

Київстар змінив правила користування популярними послугами

Київстар в умовах карантину змушений був переглянути правила надання своїх послуг. З 15 квітня змінилися умови користування послугами "Смарт-Гроші" та "Кредит трансфер" для абонентів Київстар. При цьому, мобільний оператор до кінця карантину продовжить надавати усім своїм користувачам безкоштовний доступ до розважальних і освітніх ресурсів.

Що стосується послуги "Смарт гроші", то максимальна сума витрат в рамках цієї послуги протягом місяця підвищилася до 15 000 грн, сума витрат протягом року – до 59 000 грн.

Для користувачів послуги "Кредит трансфер" максимальна сума переказів протягом місяця з одного номера тепер складатиме 15 000 грн, а мінімальний залишок на рахунку мобільного номера після здійснення переказу для всіх абонентів - 0 грн.

Щодо інших послуг, Київстар поки не оголошує про ніякі зміни. Українці витрачають у карантині менше грошей на розваги, тому мобільні оператори шукають шляхи збільшення попиту на свої послуги, аби не втратити абонентів.

Зокрема, Київстар за останній місяць збільшив свій трафік в мережі “Домашній Інтернет” на 20%. Тобто, за час карантину серед українців зріс попит на послуги і тарифи Київстар, що свідчить про збільшення популярності мобільного оператора в Україні. Найбільш активний ріст нових підключень спостерігається у Дніпропетровській та Київських областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ