Today.ua

Київстар змінює старі тарифи на нові: що зміниться з 1 жовтня

Один із найбільших українських мобільних операторів "Київстар", який у вересні закрив 10 застарілих тарифів для своїх абонентів, анонсував нову хвилю тарифних планів для користувачів фіксованого доступу до всесвітньої мережі "Домашній інтернет", а також для тих, хто підключився до декількох послуг (мобільний зв'язок, фіксований інтернет, телебачення) в комплексних пакетах "Київстар Всі разом". Стало відомо, що українці зможуть підключитися до нових пакетів вже з 1 жовтня.

Компанія не розкрила подробиць майбутніх тарифів, але попередила про скасування 6  застарілих тарифних планів. Якийсь час абоненти, підключені до них, зможуть продовжити користуватися послугами на попередніх умовах, але для нових клієнтів Kyivstar вони вже не будуть доступні.

Вже зараз абоненти не зможуть підключитися до таких тарифних планів:

  • "Київстар Всі разом. Ігровий" (перейменований в «Київстар Всі разом. Ігровий 2019»).
  • "Київстар Всі разом. Плюс".
  • "Київстар Всі разом. Смарт".
  • "Київстар Всі разом. Екстра".
  • "Безлім 100" (перейменований в "Безлім 100_2018").
  • "Безлім 300".

На офіційному сайті компанії "Київстар" майбутні зміни пояснюються тим, що нові пакети лінійок "Домашній інтернет" і "Київстар Всі разом" отримають більше функціональне наповнення. Хоча всі попередні аналогічні заяви оператора на практиці означали підвищення тарифів.

Також подорожчає щомісячна оренда ТВ-тюнера: із зазначеної дати з усіх абонентів "Київстар" стане брати по 35 грн. Насамперед для тих, хто підключився до 9 жовтня 2018 року і після 10 жовтня 2018 року вартість цієї послуги становила, відповідно, 20 грн./міс. і 30 грн./міс. З 1 жовтня 2019 року зміни торкнутися і абонентів передплаченого мобільного зв'язку Kyivstar.

Раніше повідомлялося, що мобільний оператор "Київстар" спільно з компанією Avast — світовим лідером в області продуктів для цифрової безпеки — розробив додаток Star Guard Family, який дозволяє батькам контролювати доступ дітей до інтернету з мобільних пристроїв. Крім того, нова програма дозволяє убезпечити їх від неприйнятного вмісту і потенційних загроз у мережі, і захистити телефони від вірусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ