Today.ua

“Київстар“ збільшує кількість мегабайтів у 6 разів - що будет з абонплатою

Київстар збільшує кількість мобільного інтернету для одного з найпопулярніших тарифів.

Майже 1 мільйон абонентів, які користуються тарифним планом "Київстар Дзвінки", отримають у 6 разів більше мегабайтів мобільного інтернету: 3000 Мб замість 500 Мб. Вартість послуг не зміниться.

Зміни пов'язані з урахуванням значного збільшення використання мобільного інтернету в мережі "Київстар". Як повідомляється, за підсумками 3-го кварталу 2019 року абоненти збільшили використання дата-трафіку на 70% порівняно з аналогічним періодом 2018 року. У середньому один абонент "Київстар" використовує 4000 Мб дата-трафіку на місяць.

Як відомо, «Київстар» активно інвестує у розвиток мережі -  з 2015 року  понад 25 млрд грн вклав у 3G та 4G зв’язок. Мережа 4G від мобільного оператора працює вже у 9,5 тисячах міст та сіл України.

Нагадаємо, у тарифному плані «Київстар Дзвінки» також доступні безлімітні дзвінки у мережі та 50 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів України. До того ж мобільний оператор нещодавно запустив вигідні "безліміт-сервіси". Умови акції розповсюджуються на сервіси YouTube та Instagram, Twitch, Київстар ТБ, Megogo, Oll TV, Divan TV, 1+1 video, а також Netflix та Amazon Video. Скористатися пропозицією досить легко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ