Today.ua

Київстар запустив вигідний тариф на літо: інтернет буде доступний у всіх куточках України

Київстар запустив новий тарифний план, який особливо порадує тих користувачів, які влітку знаходяться багато часу за містом, або живуть в заміських будинках. Цей тариф стає популярним завдяки тому, що дає можливість абонентам отримати повністю безлімітний домашній і мобільний інтернет одночасно і всюди, де є доступ до Мережі. Від такої пропозиції вкрай складно відмовитися.

При купівлі тарифу "Все разом 4G" абоненти отримують дві сім-картки — одну для мобільного телефону, іншу для роутера. В умови тарифного плану входить повний безліміт на розмови в мережі Київстар по Україні і 180 хвилин для дзвінків на номери інших українських операторів та за кордон. Для того, щоб в повному обсязі використовувати домашній інтернет, потрібно придбати спеціальний роутер, вартість якого 1999 гривень. Також перед покупкою необхідно перевірити, чи працює 4G-покриття за місцем вашого проживання, щоб не витрачати гроші даремно. Зробити це можна на офіційному сайті Київстар.

Вартість даного тарифу - 300 гривень на місяць. Ціна не сама мінімальна, але за багатофункціональний тариф вартість цілком адекватна. Адже вам не доведеться окремо платити за домашній інтернет, що також дуже зручно. Замовити підключення можна через сайт, вказавши вашу домашню адресу.

Нагадаємо, Київстар запустив послугу "Додатковий номер" вартістю всього 30 гривень на місяць, яка допоможе абонентам позбутися від інтернет-спаму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ