Today.ua

Київстар запустив новий корисний тариф за вигідну ціну

Київстар час від часу вводить у свою лінійку тарифів нові пропозиції, тим самим залучаючи нових клієнтів. Нещодавно мобільний оператор запустив новий тарифний план, який за багатьма критеріями можна вважати найкращим з усіх існуючих. За 225 гривень на місяць абоненти Київстар отримують весь спектр можливостей від мобільного оператора. Новий тариф Smart+ працює без роумінгу по всій країні, тому в будь-якій точці України клієнти Київстар матимуть можливість цілодобово залишатися на зв'язку.

Щомісяця в рамках тарифного плану абонент отримує необмежену кількість ГБ мобільного інтернету на максимальній швидкості з усіх можливих - 1 Гбіт/с. Також мобільний оператор надає безлімітний інтернет-трафік, 180 хвилин дзвінків і 180 SMS-повідомлень Також даний тариф містить і домашній безлімітний інтернет. Тобто ви отримуєте відразу дві послуги за ціною однієї. Без додаткової плати абоненти Київстар також можуть користуватися послугами Київстар ТБ, Київстар Футбол, Mobile ID.

Тариф Smart+ працюватиме в мережах 2G, 3G і 4G LTE. У майбутньому всі абоненти, які його використовують, зможуть користуватися і мережею 5G. Це може статися вже у 2020 році.

Раніше повідомлялося, що Київстар оновив умови користування однією з найпопулярніших своїх послуг "Екстра гроші".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ