Today.ua

Київстар запустив новий економний тариф

Один із найбільших українських операторів мобільного зв'язку Київстар з 20 червня запустив новий тарифний план "Київстар. Всі разом. Комфорт". В одному пакеті абонентам пропонуються послуги мобільного зв'язку, "Домашній Інтернет" і "Домашнє ТБ". Вартість нового тарифу становить 250 грн. Про це повідомляється на сайті Kyivstar.

Стартовий пакет "Київстар. Всі разом. Комфорт" включає в себе:

Також абоненти отримують безлімітний доступ до 22 популярних додатків: YouTube, Instagram, Kyivstar Go TV Light, Київстар Футбол Легкий, до музичних стримінгових сервісів, мессенджерів і соцмереж.

Купуючи всі послуги в одному тарифі, абоненти можуть економити до 50% коштів порівняно з аналогічною вартістю цих продуктів окремо. У тарифі "Київстар Всі разом. Комфорт" економія складе близько 200 грн.

Для того, щоб підключити послугу, абоненту достатньо залишити заявку на сайті компанії. Якщо абонент вже має домашній інтернет від Kyivstar і бажає підключити тариф "Київстар Всі разом. Комфорт", то зручніше за все зробити це в додатку "Мій Київстар".

Раніше повідомлялося, що при покупці смартфона Samsung А-серії у фірмових магазинах Kyivstar, абонентам повертають на мобільний рахунок у вигляді бонусів від 12 до 15% від суми покупки. Акція триватиме до 31 липня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ