Today.ua

Київстар запустив нову корисну послугу, яка врятує від карантину

Київстар по можливості підтримує своїх абонентів, які на час карантину змушені залишатися вдома. Час користування гаджетами серед українців істотно збільшується. Для багатьох вихід в інтернет і спілкування по телефону з близькими стало єдиним порятунком від ізоляції. Для тих людей, які працюють в інтернеті, або не сплять ночами і щось дивляться на смартфоні, Київстар пропонує новий вигідний тарифний план "Нічний" усього за 30 гривень на місяць.

Тепер абоненти Київстар можуть при бажанні отримати додаткові 10 Гб мобільного інтернету, який можна використовувати з 00:00 до 08:00. Підключити нічний тариф можна за номером *266*1#. При цьому кількість інтернету в основному тарифі нікуди не зникне і вдень ви будете використовувати інтернет-трафік по денному тарифу. Перевірити залишок мегабайт можна за номером *266#. У будь-який момент відключитися від тарифу "Нічний" можна за номером *266*0#.

Крім того, під час карантину Київстар зробив безкоштовним доступ до певних інформаційних ресурсів, таких як веб-сайти урядових організацій та освітні послуги. Також українці, які підключені до послуги "Київстар ТВ", мають безкоштовний доступ до новинних і дитячих телеканалів та до відеобібліотеки онлайн-кінотеатру "Іvi". Така пропозиція буде дійсною до 5 квітня 2020 року.

Раніше повідомлялося, що Київстар почав закривати свої магазини через коронавірус в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ