Today.ua

Київстар запустив найвигідніший тариф на час карантину

Київстар під час карантину запустив новий тарифний план, який для багатьох абонентів буде більш вигідним, ніж їх діючий тариф. Використовувати його можна як на смартфонах, планшетах так і на роутерах, ноутбуках і будь-яких інших пристроях.

Тариф "Всі разом Базовий" від Київстар коштує 150 гривень в місяць і включає в себе 12 ГБ мобільного інтернету на максимальній швидкості до 300 Мбіт/с. Також абоненти, які бажають підключити даний тариф, отримають 120 хвилин дзвінків на всі українські номери та повний безліміт в мережі Київстар.

Крім того, мобільний оператор пропонує скористатися в рамках сплаченого тарифу безлімітним домашнім інтернетом на швидкості 100 Мб в секунду. Під час карантину, коли всі сидять вдома, інтернет - це просто незамінна річ. А в рамках цього тарифу за 150 гривень є можливість заощадити на зв'язку і отримати безлімітний інтернет, не думаючи про те, що мегабайти можуть в несподіваний момент закінчитися.

На час карантину Київстар пішов на зустріч своїм абонентам і дозволив їм не поповнювати свій мобільний рахунок, надавши відстрочку до кінця березня. Крім того, Київстар до 4 квітня скасував комісію при замовленні додаткових коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ