Today.ua

Київстар запустив корисну послугу для всіх українців

Київстар намагається підтримати своїх абонентів під час карантину, тому запропонував їм ще одну корисну та вигідну послугу. Зараз більшість людей чимало часу проводять в Інтернеті, тому пропозиція від мобільного оператора багатьом може сподобатися. Якщо ви хочете отримати 10 Гб мобільного інтернету на швидкості 20 Мб/с всього за 30 гривень, тоді підключайте "Інтернет-пакет нічний".

З назви зрозуміло, що тарифний план призначений для користування у нічний час. Якщо у вас порушення сну і ви до ночі дивитеся улюблений серіал, або вам потрібно працювати дистанційно, а вночі вас якраз ніхто не відволікає, тоді цей тариф вам стане у нагоді.

Підключити нічний тариф можна по запиту *266*1# або через додаток "Мій Київстар". Користуватися підключеним Інтернетом можна буде у період з 00:00 до 08:00. Для того, щоб перевірити кількість магабайт на рахунку, також потрібно зателефонувати за номером *266#. 

До 24 квітня включно Київстар продовжив термін дії акцій, які компанія запровадила на початку березня. Зокрема, це користування мобільним додатком Doctor Online, послугою "Відстрочка платежу", розширений перелік каналів у межах послуги "Київстар ТБ" та безлімітне користування освітніми ресурсами Prometheus та Wikipedia.

Нагадаємо, Київстар максимально спростив підключення до свого найдешевшого тарифного плану "Дзвінки для батьків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ