Today.ua

Київстар запустив безліміт на популярні послуги: названо терміни

Київстар почав втрачати абонентів після чергового підвищення тарифів на дзвінки та послуги. Щоб якось підняти свій авторитет, мобільний оператор вирішив надати українцям вигідну пропозицію. До 1 березня включно абоненти Київстар зможуть отримати повний безліміт на соціальні мережі і відеосервіси, незалежно від свого тарифного плану.

Такий подарунок від Київстар дійсно стане для багатьох надзвичайно приємним, адже саме на соцмережі та перегляд відео українці витрачають найбільше трафіку. Пропозиція розповсюджується на такі сервіси: YouTube, Instagram, Twitch, Київстар ТВ, Megogo, Oll TV, Divan TV, 1+1 video, Netflix, Amazon Video.

За користування іншими офіційними додатками плата за трафік також зніматися не буде. Але якщо сам додаток платний (Amazon або Netflix), то його вартість оплачує абонент, а використання вже безкоштовне.

Крім того, нещодавно Київстар почав продавати універсальні картки "Smart SIM", на яких немає ніякого тарифного плану, і ви самі можете встановити на свій телефон той набір послуг, який вигідний саме для вас. Абоненти також мають можливість отримати додаткову сім-карту на свій основний номер, яку використовувати, наприклад, під час реєстрації на різних веб-сайтах, аби не залишати свій основний номер.

Нагадаємо, Київстар запустив вигідний тарифний план, у вартість якого входить одразу користування мобільним та домашнім інтернетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ