Today.ua

Київстар запустив безкоштовні послуги для постійних абонентів

Один з найбільших українських операторів мобільного зв'язку Київстар пропонує своїм абонентам можливість безкоштовно використовувати послуги "Музичний клуб", "Клуб знайомств" та "Чат Тет-а-тет" протягом семи днів. По завершенню тестового періоду абонент може відключити послугу, надіславши безкоштовне SMS, або продовжити її користування на комерційних умовах. Про це повідомляється на сайті компанії Kyivstar.

"Музичний клуб" — музичний сервіс від "Київстар", який дозволяє слухати і качати на мобільний телефон ваші улюблені пісні. У ньому зібрані десятки тисяч найкращих пісень, а музичний каталог поповнюється щодня. Завантажувати можна до 10 музичних треків на добу. Після завершення тестового періоду послуга буде коштувати 0,62 грн в день, для контрактних абонентів або 4,25 грн в тиждень для абонентів передплаченого зв'язку. Якщо на вашому рахунку недостатньо коштів для оплати вартості доступу до послуги за тиждень, буде знята плата за послугу на один день — 0,62 грн.

"Клуб знайомств" призначений для вільного знайомства і спілкування між собою за допомогою SMS-повідомлень без додаткових витрат. Після завершення тестового періоду послуга буде коштувати 1 грн в день, для контрактних абонентів Kyivstar, 7 грн у тиждень для абонентів передплаченого зв'язку. Якщо на вашому рахунку недостатньо коштів для оплати вартості доступу до послуги тиждень, буде знята плата за послугу на один день — 1 грн.

Послуга "Чат Тет-а-Тет" — швидкий і простий спосіб завести нових друзів. Це можливість поспілкуватися з цікавими людьми або навіть зустріти любов – і все це через SMS. Послуга забезпечує 100% анонімність. Ніхто не дізнається ваш номер телефону або ім'я, поки ви самі цього не захочете. Вартість оплати така ж, як у "Клубу знайомств".

Якщо послуги не оплачуються протягом 90 календарних днів, Київстар їх деактивує.

Раніше повідомлялося, що Київстар не має наміру скасовувати власні тарифні плани з абонплатою за 4 тижні, на чому наполягає Антимонопольний комітет України (АМКУ). Відзначається, що нові тарифні плани Kyivstar мають 4-тижневі терміни, а місячні періоди — у старих передплачених і контрактних тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ