Today.ua

Київстар запускає універсальний пакет послуг: кому вигідно підключити

"Smart SІM" від Київстар увійде в перелік стартових пакетів мобільного оператора, але на відміну від інших – на нього не розповсюджується жодний тарифний план. Натомість абоненти передплати Київстар зможуть використати «Smart SІM» для однієї із трьох цілей.

Йдеться про можливість під'єднати тарифний план «SIM для пристроїв» або послугу «SIM для планшета» або самостійно замінити SІM-карту: з підтримкою 4G чи якщо попередня була втрачена/ пошкоджена.

Тарифний план «SIM для пристроїв» від Київстар дозволяє використовувати послуги мобільного оператора у розумних пристроях (IoT): сигналізаціях, GPS-трекерах, датчиках, смарт-годинниках тощо. Кожного дня абоненти порадіють 30 МБ мобільного інтернету, 30 хвилинам для дзвінків та 30 SMS для їх використання в IoT-пристроях.

Послуга «SIM для планшета» від Kyivstar - це ще одна SIM-карта для інтернету в планшеті, другому смартфоні або в ноутбуці з одним номером і рахунком для основної та додаткової карт. Так, абоненти із тарифом «Відео без меж» можуть користуватися 4G-інтернетом, дивитися відео у YouTube та відкривати інші додатки безлімітно на своєму смартфоні, додатково на планшеті.

Також "Smart SІM" можна використати, щоб самостійно замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G. Перевірити, чи підтримує SIM-карта абонента 4G, можна за допомогою короткого коду *245*4#.

До того ж є опція самостійно відновити втрачену або пошкоджену SIM-карту. Тепер для цього не треба йти у фірмовий магазин Kyivstar. Інструкція по самостійному відновленню доступна на сайті та буде описана у стартовому пакеті.

Щоб зробити процес відновлення SIM-картки ще зручнішим для абонентів – скасовується оплата за послугу «Самостійна заміна SIM».

Нагадаємо, мобільний оператор Київстар продовжує розпочате в жовтні закриття тарифів. Зміни розповсюдяться майже на 1 500 000 абонентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ