Today.ua

Київстар запропонував своїм абонентам ряд безкоштовних послуг

Київстар підтримав своїх абонентів, які у зв'язку з коронавірусом вимушені були піти на карантин, надавши їм безлімітний доступ до корисних ресурсів. Зокрема, абонентам не будуть списуватися хвилини за дзвінки на "гарячі лінії" міністерств та державних відомств, а також мегабайти за доступ до деяких веб-сайтів.

Зокрема, абоненти Київстар усіх тарифних планів на весь час епідемії китайського коронавіруса в Україні отримають повністю безлімітні дзвінки на наступні "гарячі лінії":

Також не буде тарифікуватися трафік Київстар при доступі на наступні сайти:

Крім того, Київстар надав своїм абонентам повністю безлімітний доступ до Вікіпедії та до онлайн-лекторів Prometheus. Користувачі "Київстар ТВ" отримують розширений доступ до розважальних та інформаційних телеканалів для дітей і дорослих також абсолютно безкоштовно.

Дзвінки на "гарячу лінію" МЗС України в роумінгу тарифікації також не підлягають. Всі абоненти передоплати, які на даний момент знаходяться за кордоном, одноразово отримають на рахунок шістдесят гривень для розмов з близькими людьми.

Нагадаємо, Київстар запустив мобільний додаток Doctor Online, завдяки якому абоненти зможуть отримувати усю необхідну інформацію про коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ