Today.ua

Київстар закриває ряд популярних тарифів: усі подробиці

Київстар з 26 травня закриває ряд популярних тарифів, до яких підключені тисячі українців. Такі зміни пов'язані з введенням нових послуг, зокрема, в пакеті "Київстар ТБ" для тих, хто користується мобільним зв'язком, а також послугою "Домашній інтернет".

Зокрема, закриються тарифи "Базовий", "Зручний", "Комфортний", "Максимальний HD", "Всі разом. Комфорт". Замість них абоненти Київстар будуть мати можливість перейти на тариф "Київстар-ТВ Легкий" без додаткової оплати. В рамках цього тарифу українці матимуть доступ до 50 телеканалів і колекції фільмів та серіалів. Контент буде доступним на всіх пристроях - смартфонах, планшетах, SMART-TV.

Щоб скористатися новими тарифами Київстар, необхідно завантажити програму "Київстар ТБ", і можна дивитися улюблені фільми та програми без плати за трафік.

Попереднє закриття тарифів Київстар було в березні. Тоді були ліквідовані 14 тарифів. У січні мобільний оператор закрив усі тарифи, вартість яких була нижче ста гривень на місяць.

Нагадаємо, Київстар пропонує своїм абонентам обміняти свій старий на новий смартфон в одному із спеціалізованих магазинів мобільного оператора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ