Today.ua

Київстар встановив рекорд користування мобільним інтернетом

Абоненти одного з найбільших українських операторів мобільного зв'язку Київстар щодня використовують більше одного петабайта мобільного інтернету. У компанії повідомляють, що на збільшення кількості трафіку вплинув акційний 4G-безліміт. Як зазначалося раніше, за умовами акції "Літо 4G безліма", кількість мегабайтів, використаних абонентом в мережі 4G з 1 червня до 31 липня, не враховується і не тарифікується. Про це повідомляється на сайті Kyivstar.

У компанії порівняли, що таку ж кількість мобільного інтернету в 2015 році використали за місяць всі абоненти 3G.

На сьогоднішній день швидкісним мобільним інтернетом від Київстар користуються 5,6 млн абонентів. До кінця 2019 року компанія планує охопити 4G зв'язком територію, де проживає понад 70% населення.

Річним LTE-безлімом від Kyivstar зараз можуть скористатися мешканці 6 109 населених пунктів, де проживає близько 27,7 млн осіб, тобто 66,7% населення України.

Зазначимо, раніше Київстар встановив понад 7 100 4G-базових станцій, що дозволяє абонентам отримувати більше переваг від мобільного інтернету, адже його середня швидкість вище в 16 разів, а затримка в передачі даних менше в 2,5 рази в порівнянні з 3G.

Як повідомляв Today.ua мобільний оператор Київстар з 2 липня розширює географію дії тарифного плану «Дайте Ще!» у 17 районах Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей. Для абонентів цього тарифу залишиться доступною послуга «Улюблені країни», в рамках якої користувачі можуть підключитися до трьох країн і телефонувати туди від 0,5 грн/хв (повна інформація про послугу).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ