Today.ua

Київстар скасував абонплату на час карантину

Не сприймайте цю новину серйозно, вона була опублікована 1 квітня :)

Київстар скасував абонплату за свої послуги до кінця періоду карантину. На сьогоднішній день, карантин продовжили до 24 квітня, однак, не виключено, що українці будуть сидіти на самоізоляції і довше. Скільки б не тривав карантин, Київстар готовий підтримати своїх абонентів і надає їм безкоштовний інтернет та дзвінки.

Перебуваючи вдома, українці більшість вільного часу проводять в інтернеті, або спілкуючись з близькими по телефону. Ті, хто працює дистанційно, також використовує в кілька разів більше інтернету, ніж зазвичай вдома. Тому така пропозиція від Київстар не може не радувати абонентів.

Крім того, до завершення карантину в мережі Київстар можна буде безкоштовно дзвонити на гарячі лінії по профілактиці COVID-19 та отримувати консультації лікарів у мобільному додатку Doctor Online. Зробити це можна буде як через аудіо-зв'язок, так і використовуючи чат, або відеозв'язок.

Для користувачів телебачення від Київстар перегляд улюблених телеканалів з новинами і фільмами також буде безкоштовним на весь період карантину. У це важко повірити, але мобільний оператор хоче, щоб ваше перебування вдома було максимально комфортним. Тепер абоненти інших операторів, можливо, також захочуть приєднатися до Київстар, щоб максимально заощадити хоча б на послугах зв'язку у цей непростий для усіх період.

Нагадаємо, "Київстар" запропонував своїм абонентам новий вигідний тарифний план "Нічний". Він призначений для тих, хто активно користується інтернетом з 00:00 до 08:00.

Не сприймайте цю новину серйозно, вона була опублікована 1 квітня :)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ