Today.ua

“Київстар“ розширив покриття 4G: високошвидкісний інтернет став доступним для 70% українців

Оператор мобільного зв'язку "Київстар" продовжує збільшувати територію покриття мережі 4G. Так, у вересні 2019 року швидкісний мобільний інтернет з’явився на території 116 населених пунктів України.

Зокрема, йдеться про населені пункти у Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Херсонській та Хмельницькій областях. Доступ до зв’язку 4G отримали мешканці міст Виноградів, Королево, Липовець, Городок, Ланчин, Зборів, Перемишляни, Велика Олександрівка тощо.

Загалом на сьогоднішній день мережа 4G зв’язку "Київстар" працює в 6795 великих і малих містах та селищах, де проживає 29 млн осіб - 70% населення України. Швидкісним мобільним інтернетом вже скористались понад 7,25 млн абонентів компанії. У порівнянні з серпнем 2018 року кількість таких абонентів зросла майже в 4 рази.

Як відомо, щоб користуватись послугами 4G, абонентові потрібен відповідний смартфон з підтримкою технології LTE та USIM-картка. Замінити стару SIM-карту на USIM можна безкоштовно в фірмових магазинах компанії.

Нагадаємо, з 1 жовтня 2019 року українці зможуть підключитися до нових тарифних пакетів від мобільного оператора "Київстар".

У вересні оператор закрив 10 застарілих тарифів для своїх абонентів, анонсувавши нову хвилю тарифних планів для користувачів фіксованого доступу до всесвітньої мережі “Домашній інтернет”, а також для тих, хто підключився до декількох послуг (мобільний зв’язок, фіксований інтернет, телебачення) в комплексних пакетах “Київстар Всі разом”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ