Today.ua

Київстар приголомшив вигідною пропозицією для абонентів

Київстар є одним з найпопулярніших мобільних операторів України. Щоб втриматись "на плаву", Київстар регулярно робить своїм абонентам все більше різноманітних вигідних та цікавих пропозицій.

Зокрема, нещодавно Київстар заявив, що робить підключення та перехід на тарифні плани для бізнес-клієнтів ще простішими. Тепер оформити договір можна не тільки у фірмових магазинах Kyivstar, а й у магазинах-партнерах, яких налічується понад 1100 по всій Україні.

Магазини-партнери Київстару:

Співробітники цих магазинів допоможуть абонентам Kyivstar просто та швидко оформити договір одразу в магазині.

Як відомо, для бізнес-клієнтів мобільний оператор надає пакетні пропозиції та створює комплексні тарифні плани, завдяки яким ваша робота може значно спроститись. Зокрема, в тарифних планах абонентам надається доступ до Microsoft Office 365, Mobile ID та віртуальної АТС, що дозволяє повністю контролювати всі виклики та зберігати історію розмов. такі послуги надаються без будь-яких додаткових оплат.

Нагадаємо, раніше Київстар повідомив приємну новину, що з 15 листопада 2019 року збільшує кількість послуг у тарифі "Київстар Родина" без зміни вартості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ