Today.ua

Київстар пропонує абонентам додаткові номери всього за 1 гривню

Київстар, один з найбільших мобільних операторів в Україні, продовжує працювати не тільки над якістю мобільного зв'язку в країні, але і намагається забезпечувати своїх абонентів корисними послугами. Тим, кому набридло отримувати на свій мобільний номер СМС-спам, можуть скористатися послугою "Запасний номер".

Як правило, ми навіть не запам'ятовуємо ті сайти і ресурси, на яких залишаємо свій мобільний номер при реєстрації. Потім абонентам починають приходити різні розсилки, як правило рекламні, від яких не завжди можна відписатися. Київстар пропонує для цих цілей завести окремий номер, не купуючи додаткову сім-карту. Всього за 1 гривню на день ви отримаєте ще один мобільний номер, згенерований системою, який зможете використовувати надалі при реєстрації на різних сайтах.

Встановити послугу "Запасний номер" можуть всі абоненти Київстар, крім контрактників з кодом "068", набравши комбінацію *100*33*2#. Щоб відправити СМС-повідомлення або зателефонувати на додатковий номер, введіть перед номером код 818. Мобільний оператор також дозволяє відключати додатковий номер в зручний вам час. Самому телефонувати і відправляти смс-повідомлення з запасного номера не можна, лише отримувати вхідні дзвінки.

Раніше повідомлялося, що з 18 лютого Київстар надає своїм абонентам можливість отримати гроші на мобільний рахунок в борг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ