Today.ua

Київстар продовжив безкоштовні послуги до кінця карантину

У зв'язку з тим, що карантин в Україні триватиме до 24 квітня, Київстар продовжив термін дії акцій, які компанія запровадила на початку березня. Абоненти Київстар зможуть до завершення карантину безкоштовно телефонувати на гарячі лінії з профілактики COVID-19, користуватись інтернетом за вигідними умовами, отримувати консультації лікарів у мобільному додатку, а також не поповнювати рахунок до 24 квітня включно.

Встановивши мобільний додаток Doctor Online, можна безкоштовно отримувати консультації у цілодобовому режимі від кваліфікованих лікарів різних спеціальностей, використовуючи чат, відео- або аудіо-дзвінок.

В рамках послуги "Відстрочка платежу" Київстар збільшив ліміти для контрактних абонентів. Отже, сплату за послуги зв'язку можна буде відтермінувати до кінця квітня. Абоненти Київстар, які не користуються кредитними лімітами, зможуть до 24 квітня не сплачувати комісію при замовлені додаткових коштів.

Крім того, усім, хто користується телебаченням від Київстар, надано на період карантину безкоштовний доступ до новинних та дитячих телеканалів, за перегляд яких раніше необхідно було сплачувати.

Також абоненти Київстар зможуть сплачувати рахунки через систему "Мій Київстар" без комісії,  а також користуватись освітніми ресурсами Prometheus та Wikipedia без сплати за інтернет.

Нагадаємо, на період карантину Київстар запустив вигідний тариф “Всі разом Базовий”, який коштує 150 гривень в місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ