Today.ua

Київстар повертає абонентам гроші - встигніть отримати

Київстар, один з найпопулярніших в Україні операторів мобільного зв'язку, оголосив акцію для своїх абонентів. З 20 листопада до 15 січня включно українці матимуть можливість оновити свої смартфони та отримати за це додаткові гроші. Про деталі акції  "Кешбек 10% до кожного 4G-смартфона" повідомляється на сайті Kyivstar.

Купуючи будь-який 4G-смартфон в магазинах Київстар або на сайті shop.kyivstar.ua, абоненти отримають на свій мобільний рахунок бонуси у розмірі 10% від вартості телефона. Отримані гроші на рахунку можна буде використати впродовж 6 місяців з моменту нарахування.

Також у магазинах Київстар до 6 січня буде діяти акція "15% на рахунок Київстар" для тих, хто купує телефони Samsung. Такі абоненти отримають на свій мобільний баланс бонус у розмірі 15% від вартості телефону та зможуть користуватися цими грошима протягом 6 місяців з моменту нарахування. В акції беруть участь обрані моделі: Samsung Galaxy A20s (A207/32), Samsung Galaxy A30s (A307/32), Samsung Galaxy A30s (A307/64), Samsung Galaxy A40 (A405/64), Samsung Galaxy A50 (A505/64).

Нагадаємо, Київстар оголосив своїм клієнтам про підключення однієї з найбільш важливих послуг для представників малого, середнього і великого бізнесу.

Раніше повідомлялося, що Kyivstar припинив надавати абонентам три послуги: “Інтернет без меж”, “Мобільний Інтернет XL” та “Бізнес Інтернет без меж”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ