Today.ua

Київстар повертатиме абонентам кошти за купівлю смартфонів

Один із найбільших українських операторів мобільного зв’язку Київстар запустив нову акцію для своїх абонентів. При купівлі смартфону Samsung А-серії у фірмових магазинах Kyivstar, можна повернути на свій мобільний рахунок у вигляді бонусів від 12 до 15% від суми покупки, що в середньому дорівнює 1000 грн. Пропозиція діятиме з 17.06.19 до 31.07.19, повідомляється на сайті мобільного оператора.

Як зазначається, при купівлі Samsung Galaxy A10 (A105F) передбачено повернення 15% від вартості смартфона. Купуючи смартфон Samsung Galaxy A30 32Gb (A305F) або Samsung Galaxy A50 64Gb (A505F), абоненти можуть розраховувати на повернення 12% від вартості смартфона.

Взяти участь в акції можуть абоненти передплаченої форми обслуговування. Термін використання бонусних коштів — 6 місяців з моменту нарахування.

З 21 червня 2019 року Kyivstar запускає новий сервіс – "Кредит трансфер", яка дозволить швидко і зручно поповнити рахунок абонентів Київстар та інших мобільних операторів. Контрактні абоненти зможуть відправляти і отримувати кошти між особистими рахунками, які зареєстровані на одного власника.

Раніше повідомлялося, що мобільний оператор Київстар запустив послугу туристичного страхування. Вартість страхового поліса для подорожі на 7 днів складає близько 300 грн. При цьому, сума, на яку абонент застрахований, становить 30 тис. євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ