Today.ua

Київстар порадував українців приємною онлайн-послугою

Київстар підготував для українців черговий приємний сюрприз на карантині. Мобільний оператор пропонує своїм абонентам змінити свій номер телефону на будь-який, що подобається. Зробити це можна онлайн, зайшовши на сайт Київстар.

Зазначається, що абоненти Київстар тепер можуть зашифрувати під свій номер якусь важливу дату без будь-яких обмежень. Крім кількості цифр, вам надається абсолютна свобода вибору.

Пропонуємо ознайомитися із вартістю такої пропозиції. Заміна номера на дзеркальні або повторювані комбінації цифр буде коштувати 400 гривень. Комбінації з трьох і більше чисел у порядку зростання або зменшення, а також номери, складені з 2-3 змінних цифр, обійдуться власникам у 2000 гривень. Якщо ви хочете, щоб чотири цифри вашого номера збігалися, такий "ідеальний" номер буде коштувати 3000 гривень. "Золоті номери" з п'ятьма і більше однаковими числами поспіль обійдуться в чималу суму - від 15 000 гривень.

Є й більш бюджетний варіант. Якщо ви хочете мобільний номер, який не буде складатися з однакових цифр, тоді можете підібрати номер, заплативши всього 300 гривень.

На сайті мобільного оператора можна оформити заявку на зміну номера. Для цього введіть потрібний набір цифр, свої контактні і паспортні дані, а також місто проживання. Після підтвердження способу оплати і доставки, вам прийде СМС-підтвердження і найближчим часом новий номер від Київстар буде ваш.

Нагадаємо, Київстар запропонував своїм абонентам вигідну послугу, завдяки якій користуватися мобільним інтернетом стане ще приємніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ