Today.ua

Київстар оновив популярну послугу: як отримати більше хвилин всього за 15 гривень

Київстар час від часу не тільки пропонує своїм абонентам нові послуги, але і оновлює умови користування популярними тарифами. Співробітники компанії завжди допоможуть вам підібрати тариф з необхідною кількістю хвилин та інтернету, але якщо ви не хочете змінювати тариф, а хвилини на розмови раптово закінчилися, то тепер є можливість замовити додаткові пакети хвилин за вигідною ціною в рамках послуги від Київстар "Дзвінки на інші мобільні".

Київстар надає абонентам можливість підключити або тридцять хвилин за 15 гривень, або сто хвилин для дзвінків на інших українських операторів та за кордон за 30 гривень. Сюди входять дзвінки в Польщу, Росію, Італію, Чехію та Німеччину. У вартість входять також дзвінки на стаціонарні номери по всій країні.

Для замовлення додаткових хвилин вам необхідно зателефонувати за номером 477*65, або скористатися одним із спеціальних кодів. Підключити тридцять хвилин за п'ятнадцять гривень можна за номером *265*30#, відключення– *265*0#, залишок хвилин і термін їх дії можна перевірити за допомогою коду *149#. Підключити пакет зі ста хвилинами можна за номером 265*100#. За цим же номером можна відключити послугу і перевірити залишок балансу.

Скористатися послугою "Дзвінки на інші мобільні" абоненти Київстар можуть стільки разів, скільки їм буде потрібно. Замовлені хвилини діють один місяць з моменту замовлення, а потім зникають.

Раніше Київстар попередив своїх абонентів про зміни в наданні послуги "Міжнародні дзвінки", починаючи з 17 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ