Today.ua

Київстар дарує безкоштовні дзвінки та інтернет до Нового року

Київстар, один з найпопулярніших в Україні операторів мобільного зв’язку, підготував для своїх абонентів новорічну пропозицію під ялинку. Акція, що діє з 26 листопада по 14 січня, включає в себе до двох місяців спілкування та мобільного інтернету у подарунок після переходу абонентів на новий тариф від Kyivstar.

Кожному учаснику акції компанія пропонує тарифний план з урахуванням його профілю споживання послуг. Дізнатись про запропонований тариф можна у мобільному додатку "Мій Київстар", або зателефонувавши на короткий номер 477. Змінивши свій тариф, абоненти отримають до двох місяців дзвінків та інтернету у подарунок за символічну плату 1 грн.

Акція доступна для абонентів Київстар, які отримали індивідуальну пропозицію та тих, хто користується послугами мобільного оператора впродовж 90 або більше днів.

Подібну новорічну акцію мобільний оператор влаштовує вже не вперше. Минулого року новий тариф з включеним першим пакетом послуг підключили майже 800 тисяч абонентів.

Нагадаємо, з 20 листопада до 15 січня включно українці матимуть можливість оновити свої смартфони та отримати за це додаткові гроші в рамках акції "Кешбек 10% до кожного 4G-смартфона".

Раніше повідомлялося, що Київстар оголосив про підключення однієї з найбільш важливих послуг для представників малого, середнього і великого бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ