Today.ua

Київстар заманює абонентів новими вигідними тарифами: можна підключитися прямо зараз

Київстар порадував своїх абонентів приємною новиною. В кінці травня мобільний оператор запустив нові тарифи, в яких буде збільшено кількість вигідних пропозицій. Як відомо, це тарифні плани з лінійок "Все разом" і "Київстар ТВ", які користуються найбільшим попитом серед абонентів Київстар.

Київстар представив нові тарифи "Базовий", "Сімейний", "Вигідний" та "Преміум HD". Користувачі нових пакетів послуг, крім "Базового", отримають доступ до унікальної відеобібліотеки IVI та усіх популярних телеканалів у лінійці "Київстар ТВ". У попередніх тарифах безлімітний доступ до відеобібліотеки був лише у користувачів тарифного плана "Максимальний HD".

Лінійки тарифів "Все разом" поповнилися двома новими тарифними планами - "Все разом Базовий + ТВ" і "Все разом Вигідний + ТВ". В рамках цих тарифів можна отримати доступ одночасно до мобільного зв’язку, інтернету і телебачення, а в рамках тарифного плану "Все разом Базовий + ТВ" українці зможуть користуватися повністю безлімітним мобільним інтернетом. Ще один приємний бонус заключається у тому, что в перші три місяці після підключення абоненти обох тарифних планів отримають у подарунок п’ятдесят гривень на рахунок.

Нагадаємо, Київстар пропонує своїм абонентам не лише вигідні тарифи, але й можливість придбати нові смартфони, не переплачуючи ринкову ціну. Для цього можна обміняти свій старий смартфон на новий у магазинах мобільного оператора, доплативши за нього не повну вартість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ