Today.ua

Київстар, Lifecell і Vodafone назвали найпопулярніші тарифи

Найбільші українські мобільні оператори Vodafone, Київстар і Lifecell назвали найпопулярніші тарифи серед своїх абонентів. Варто відзначити, що в першому кварталі 2019 року, за показником середнього доходу на одного абонента в місяць (ARPU), Lifecell зайняв преміум-нішу, Vodafone опустився в бюджетний сегмент, а Kyivstar став «золотою серединою».

Представники компанії Київстар повідомили, що найпопулярнішими є пакети «Безлім Соцмережі» (75 грн), «Безлім месенджери» (100 грн), «Безлім відео» (150 грн) та «Максимальний безлім» (255 грн). Відзначається, що в цих тарифах абоненти отримують відповідно 2 ГБ, 4 ГБ, 9 ГБ і безліміт, а також 30, 60, 150 і 300 хвилин на інші мережі.

Мобільний оператор Lifecell розповів, що найпопулярніші тарифи розташувалися в наступному порядку: «Лайфхак» (175 грн), «4 Безліміти» (40 грн) і «Бомба» (150 грн). Перший тариф «Лайфхак» пропонує від 20 ГБ інтернету плюс використані ГБ в попередньому 4-тижневому пакеті послуг, а також 150 хвилин на інші мережі, другий «4 Безліміти» — 100 МБ інтернету на день, 30 хвилин на інші мережі та безліміти на месенджери, і третій «Бомба» — 20 ГБ інтернету і 1000 хв на 30 днів для дзвінків на всі номери по Україні з мобільного телефону.

Найпопулярнішими тарифами серед абонентів Vodafone є тарифи Vodafone Family Plus (70 грн), Vodafone SuperNet Pro (110 грн) і Vodafone SuperNet Unlim (150 грн). Зазначимо, що тариф Family Plus пропонує 1 ГБ інтернету та 60 хвилин на інші мережі, SuperNet Pro — 10 ГБ та 120 хвилин на інші мережі, SuperNet Unlim — безліміт трафіку і 200 хвилин на інші мережі.

Раніше мобільним операторам Kyivstar, Lifecell і Vodafone вдалося уникнути штрафу від АМКУ. Виявляється, Антимонопольний комітет України закрив справу проти всіх трьох мобільних операторів, яку було порушено за фактами недобросовісної реклами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ