Today.ua

Куди котиться світ: Настя Каменських висунула язик і влаштувала пустощі на сцені

Настя Каменських знову здивувала публіку занадто відвертим вбранням. Цього разу співачка вийшла на сцену "Х фактор" в прозорому комбінезоні, який ідеально підкреслив її фігуру.

Мереживний напівпрозорий комбінезон прикрашений блискучими каменями, під який артистка одягла чорне боді, виглядав дуже фантастично. Відповідними знімками Каменських поділилася в Instagram. Свій ефектний образ Настя Каменських доповнила накидкою зі шлейфом, а волосся зібрала в ефектний кінський хвіст. На знімку зірка чуттєво підняла руки вгору і пустотливо висунула язик.

Підписники зірки зробили їй безліч прекрасних компліментів, зазначивши, що Настя виглядає просто неперевершено. Не втримався і чоловік співачки Потап, який залишив їй сердечка в коментарях. Сама ж Настя позувала в чудовому вбранні і ні крапельки не соромилася, адже відвертий комбінезон показав всі її принади - тут уже нічого не приховаєш.

До цього артистка здивувала ще більш відвертим знімком. Настя Каменських позує на гойдалці повністю голою без білизни. До камери зірка сидить спиною і нічого не прикриває, тому підписники змогли роздивитися всі принади її п'ятої точки. У волоссі Каменських красива яскрава квітка. Багато фанатів позаздрили Потапу, адже у нього дружина справжня спекотна красуня. А для Каменських таке фото показати - не становить ніякої проблеми, співачка давно не соромиться виставляти себе на показ.

Раніше ми повідомляли про те, що Настя Каменських завжди була володаркою чарівних форм. Багато дівчата заздрять її п'ятій точці, яка пружна, як горіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ